Uw naaimachine specialist sinds 1977!

Bernina 1300 MDC

€1,699.00
Art.nr. Bernina 1300 MDC

Altijd overzicht: het lcd-beeldscherm
Op het lcd-beeldscherm van de BERNINA 1300 MDC kunt u alle belangrijke steekinstellingen tegelijkertijd in één blik bekijken. Zo behoudt u steeds overzicht over de individuele instellingen en de basiswaarde van de gekozen steekvarianten. Daarnaast helpt het lcd-beeldscherm bij het instellen van de juiste basisgarenspanning: de aanbevolen spanning wordt op het beeldscherm weergegeven en uw individueel ingestelde waarden kunnen in de BERNINA 1300 MDC opgeslagen worden - uw instellingen staan u ook ter beschikking als u tussendoor van steek wisselt.

Comfortfuncties voor vlot en soepel werken
De BERNINA 1300 MDC beschikt over talrijke comfortabele functies waardoor vlot werken mogelijk is en onderbrekingen zo kort mogelijk worden gehouden. Zo is één van de functies van de BERNINA 1300 MDC bijvoorbeeld een rolzoomhendel waarmee een ongecompliceerde omschakeling naar een rolzoomsteek en terug mogelijk wordt gemaakt, zonder dat u de steekplaat of naaivoet hoeft te verwisselen. Bijzonder comfortabel en tijdbesparend zijn ook de automatische naaldinrijger, de handwielpositie-indicator waarmee u in een handomdraai de juiste naald- en ondergrijperinstelling voor het wisselen van de naald vindt en de draaibare naaivoet, die zorgt voor een vlot inrijgen. De belangrijkste accessoires kunt u zeer eenvoudig gebruiken aangezien ze overzichtelijk in de grijperdeksel zijn ondergebracht. U hoeft er dus niet eerst naar te zoeken.

Voorvoetlift voor dik naaiwerk
De BERNINA 1300 MDC beschikt over de gepatenteerde BERNINA voorvoetlift die de punt van de naaivoet extra optilt. Zo kunt u ook dik naaiwerk en meerdere stoflagen makkelijk en snel plaatsen en geleiden, zonder dat de stof samengedrukt hoeft te worden, ook wordt stof van met de hand gebreide of meerdere lagen fleece niet onder de naaivoet samengepropt. Daarmee is de BERNINA 1300 MDC ook optimaal geschikt voor zeer volumineus materiaal, dat normaal gesproken met moeite onder de standaard naaivoet geplaatst kan worden. U heeft dus meer creatieve speelruimte.

Prijs:€1,699.00