Uw naaimachine specialist sinds 1977!

Cursussen voorjaar 2019

Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwe cursusdata voor onze klanten. Onze cursussen gaan steeds door in onze winkel. Tijdens de cursus overlopen we verschillende naai- en overlocktechnieken en leer je Bernina, Janome, Husqvarna of Elna optimaal te gebruiken. Vergeet niet je eigen naaimachine of overlock mee te brengen + een schaar en schrijfgerief.

Kan je je niet vrijmaken op onderstaande data? Geen nood, de cursussen worden meermaals per jaar gegeven. Houd onze site regelmatig in de gaten voor de nieuwe data.

Prijs: 20 EUR voor onze klanten, 40 EUR voor niet-klanten die een Bernina, Janome, Husqvarna of Elna bezitten.
In de prijs zit cursusmateriaal en drankje inbegrepen.

Inschrijven kan in onze winkel of telefonisch 03/645.96.36 of per mail info@hoeksnaaimachines.be
De cursussen gaan door vanaf 4 personen.

We hopen je tijdens deze leerrijke en creatieve momenten te ontmoeten!

NIEUW!! PATROONTEKENEN VOOR VROUWENMODE
meer info vind je onderaan deze pagina. Wil je hier meer over weten, geef ons gerust een seintje.
Doelgroep: iedereen die basisvormen wil leren tekenen op maat.

CURSUSSEN VOORJAAR 2019


OVERLOCK 1
vrijdag 8 februari van 9u30u tot 12u30u
Cursus Overlock 1. De basiscursus waarin de verschillende mogelijkheden van het werken met de overlock uitgebreid aan bod komen.

NUTTIGE STEKEN
zaterdag 16 maart van 10u tot 13u
Dé basiscursus om de mogelijkheden van je naaimachine te verkennen! We leren de meest gebruikte basistechnieken aan en werken met verschillende soorten stoffen.

PATROON TEKENEN/
zaterdag 30 maart van 10u tot 13u
Cursus patroon tekenen. We leren over basisvormen en we creëren een broek, volledig aangepast aan jouw patroon. Prijs €25. Benodigdheden: patroonpapier (alhier te bekomen) meetlat, potlood, papierschaar en gom.

KNEEPJES
zaterdag 27 april van 10u tot 13u
Deze cursus is het vervolg op 'Nuttige Steken'. We gaan dieper in op een aantal basisvaardigheden zoals elastiek aannaaien, halsuitsnijding en verschillende hersteltechnieken.

PATROON TEKENEN/
zaterdag 4 mei van 10u tot 13u
Cursus patroon tekenen. We leren over basisvormen en we creëren een korte broek en een T-shirt, volledig aangepast aan jouw patroon. Prijs €25. Benodigdheden: patroonpapier (alhier te bekomen) meetlat, potlood, papierschaar en gom.

DEMODAG BERNINA NAAIVOETJES
zaterdag 11 mei< 10u of 13u/strong>
Altijd meer willen weten over de speciale naaivoetjes voor Uw naaimachine. Kom dan naar onze gratis opendeurdag en ontdek de creatieve toepassingen van het uitgebreid gamma naaivoetjes!
Inschrijven verplicht

OVERLOCK 2
vrijdag 17 mei van 9u30 tot 12u30
De vervolgcursus van Overlock 1. De verschillende mogelijkheden van het werken met de overlock komen uitgebreid aan bod.